Caută
Categorii de carte
Comandă specială
Edituri
Ultimele ştiri
Top
În curând...
PUBLICITATE
Promo

Ultimele ştiri

Articol scris de Humanitas - Magazinul Cartilor - 08.06.2011
...citeşte mai mult

Cele mai vândute cărţi Humanitas Fiction la Bookfest 2011

1. Ultima ispita a lui Hristos de Nikos Kazantzakis
2. Omul este un mare fazan pe lume de Herta Muller
3. Scene de viaţă campestră de Amos Oz
4. Accidentul de Ismail Kadare
5. Opera poetică de Fernando Pessoa

Cel mai vândut autor Humanitas Fiction la această ediţie Bookfest a fost Amos Oz.

Articol scris de Adabo Editorial - 08.06.2011
...citeşte mai mult

Bookfest - vineri, 27 mai

 

bookfest-88x35.jpg

magazinul_cartilor.jpg
humanitas_bleu_170x17.gif

Lansari Humanitas la Bookfest - vineri, 27 mai

 

Va invitam la standul Humanitas din pavilionul 14/C2 al Complexului Expozitional Romexpo, unde vor avea loc toate lansarile enumerate mai jos.


16.00
Nikolai Nosov, Habarnam in Orasul Soarelui
Vor vorbi: Marian Ralea, Catalin Strat

17.30
Alexandru-Bradut Ulmanu, Cartea fetelor. Revolutia Facebook in spatiul social
Vor vorbi: Luca Niculescu, Alexandru-Bradut Ulmanu, Iulian Comanescu, Radu Garmacea

18.00
Ismail Kadare, Accidentul
Vor vorbi: Vlad Zografi, Andreea Rasuceanu, Denisa Comanescu

18.30
Dinu Pillat, Tinerete ciudata si alte scrieri
Vor vorbi: George Ardeleanu, Monica Pillat, Sorin Lavric, Vlad Russo

19.00
Mirela Stanciulescu, Emotia
Vor vorbi: Alex Stefanescu, Dan C. Mihailescu, Mirela Stanciulescu, Lidia Bodea

19.30
Michel Onfray, Freud. Amurgul unui idol
Vor vorbi: Didier Dutour, director adjunct al Institutului Francez din Bucuresti,
Dan C. Mihailescu, dr. Radu Teodorescu, Gabriel Liiceanu, Vlad Russo

Articol scris de HUMANITAS
27.05.2011

Articol scris de HUMANITAS - 27.05.2011
...citeşte mai mult

Fondată în 1990 de Gabriel Liiceanu, Editura Humanitas a devenit în decurs de douăzeci de ani Grupul Humanitas, un holding cultural care reuneşte firme independente juridic, însă având evidente legături între ele – Editura Humanitas, Editura Humanitas Fiction, Editura Humanitas Multimedia, Societatea de difuzare Librariile Humanitas și, din 2010, Humanitas Digital.


Profilul iniţial de ştiinţe umaniste al Editurii Humanitas este astăzi mult extins, editura publicând în prezent atât literatură, filozofie, religie, ştiinţe sociale şi politice, istorie şi memorii, cât şi carte de ştiinţă, carte practică, albume de artă, carte pentru copii şi carte şcolară. Peste 370 de titluri pe an apar în cele mai mult de 50 de colecţii şi serii de autor ale editurii al cărei portofoliu cuprinde numele celor mai importanţi autori clasici, moderni şi contemporani.


Editura Humanitas Fiction, iniţial un departament al Editurii Humanitas, a devenit o companie de sine stătătoare în august 2007 şi este dedicată literaturii străine. Editura Humanitas Fiction porneşte la drum cu un portofoliu bogat reprezentat prin trei colecţii: Raftul Denisei – prima şi singura colecţie personalizată din România, o colecţie de literatură modernă şi contemporană –, Thriller & Mystery – romane de suspans – şi Cocktail – romane pentru şi despre tineri.


Editura Humanitas Multimedia a a luat naştere în 2003 şi este lider pe piaţa românească în producţia de audiobook-uri, unul dintre cele mai de succes produse editoriale internaţionale ale ultimilor ani.


Librăriile Humanitas S.A. s-a înfiinţat ca societate juridică de sine stătătoare în 1993, iar în prezent dispune de o reţea de 14 librării în toată ţara care comercializează cărţile Humanitas şi ale altor 300 de edituri, alături de audiobook-uri, muzică, filme.


Humanitas Digital este cea mai nouă companie a grupului Humanitas (activează din decembrie 2010). Este combinația dintre o agenție digitală și o firmă de software specializat pe conținut electronic. Activitatea sa: servicii de producere a cărților electronice și dezvoltare de aplicații pentru platformele iOs și Android.

 

Articol scris de Humanitas - 17.05.2011
...citeşte mai mult

De-acum nu mai esti singura! Romanele chick-lit din colectia "Cocktail" sunt despre femei ca tine -- frumoase, destepte, ambitioase, care stiu sa se descurce in jungla urbana in care traim si au curajul sa fie ele insele. Citeste-le, sunt amuzante, tonice, pline de verva, dezarmant de sincere si ofera solutii nostime la problemele de care te lovesti zilnic, fie ca e vorba despre o discutie in contradictoriu cu un sef nesuferit, o gafa vestimentara de proportii, fie despre esecul unei relatii. Iar daca ai incercat sa-i intelegi pe barbati si ai dat gres, romanele lad-lit, cu si despre reprezentantii sexului tare, iti vor servi drept ghid in lumea lor atat de plina de capcane. Nu in ultimul rand, seria "Tips & Tricks" -- ghiduri scrise cu mult umor pentru femeia ocupata a zilelor noastre -- iti vine in ajutor cu sfaturi nepretuite despre cum sa-ti organizezi viata, cum sa-ti gasesti un iubit sau cum sa fii in pas cu moda. Si intrucat in orice cocktail e un strop de magie, ingredientul nostru secret e finalul fericit, pentru ca povestile de dragoste nu se demodeaza niciodata.
Nu v-am uitat nici pe voi, cei mai tineri, mai dinamici si mai pretentiosi cititori, adolescentii. Noua serie "15, 16, 17, 18", care va este dedicata, debuteaza in forta cu romane "adevarate", despre tot ceea ce vi se-ntampla, scrise cu sinceritate, umor si fară idei preconcepute. Intrebarile pe care vi le-ati pus deja ori pe care n-ati avut curajul sa le rostiti cu voce tare isi afla raspunsul in aceste povesti de viata, care nu sunt lectii de morala deghizate, ci experiente pe care le puteti sau nu incerca.

Coordonator: Iustina Croitoru

Si inca ceva: Editura Humanitas Fiction si revista Joy au placerea sa te anunte ca incepand de astazi esti membra cu drepturi depline a Clubului nostru de carte. Ne reunim lunar, discutam despre cele mai simpatice romane din colectia „Cocktail“, ne punem la curent cu tips-urile Joy in materie de moda, frumusete si lifestyle, stam de vorba cu vedete, ascultam muzica buna. Nu vor lipsi concursurile, cadourile si multe alte surprize!

Articol scris de Coordonator: Iustina Croitoru - 06.07.2009
...citeşte mai mult

  Vacanta in Tinuturile Motilor

  Aceasta Tara ce isi intinde viata istorica inca de la inceputul neamului Dacilor este o capodopera a naturii, peisajele feerice fac deliciul unei vacante ce se poate intinde pe o durata lunga de timp si tot nu poti vedea sau cuprinde pe de-a intregul frumusetea naturii. Se poate spune ca muntii acestia auriferi au fost platosa bogatiei  minelor Dacice si pazite cu strajnicie de-a lungul timpului. Atat acum! Luati aceasta invitatie la drumetie, pe intreg cuprinsul geografic, de la Muntii Retezat -Deva -Brad - Abrud-Campeni-Arieseni si viata poate capata stralucirea sau libertatea naturii ce ne inconjoara si de care ducem lipsa acuta in secolul XXI.

Articol scris de Gabriela Silvia B. - 01.06.2009
...citeşte mai mult
Accesul clienţilor
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo

Caut in catalog...