Caută
Categorii de carte
Comandă specială
Edituri
Ultimele ştiri
Top
În curând...
PUBLICITATE
Promo

Cum cumpăr?

Pasul 1. Găsiţi cărţile care vă interesează

Nu uitati sa folositi casuta de cautare rapida, aflata în partea de sus a monitorului! Introduceti date despre cartea căutată: titlu, editura, autor.

Pasul 2. Adăugaţi cărţile alese în coşul de cumpărături

Pentru aceasta apăsaţi pe butonul adaugă în coş situat în dreptul cărţii respective.

Pasul 3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

Daţi clic asupra link-ului vezi coşul aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui titlu de carte, este suficient să daţi clic asupra link-ului elimină. Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul actualizează coşul.

Pasul 4. Creaţi-vă un cont

Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.

Pasul 5. Confirmaţi comanda

Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii.

6. ATENŢIE!

Va rugam ca la inregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi sa verificati cu atentie corectitudinea adresei de mail utilizate si implicit adresa de livrare care trebuie sa corespunda cu cea din buletin pentru a putea ridica coletul de la oficiul postal.

7.PS 
 
Daca momentan doriti o carte si aceasta nu se gaseste afisata in categoriile selectate , va rugam trimiteti pe adresa noastra de E-mail titlul autorul , eventual numele editurii si vom inscrie imediat titlul in baza noastra de date, pentru a se putea achizitiona ! 
Accesul clienţilor
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo

Caut in catalog...