Caută
Categorii de carte
Comandă specială
Edituri
Ultimele ştiri
Top
În curând...
PUBLICITATE
Promo

Copii de bani gata

Copii de bani gata
Autor: Sebastian Stuart, Judy Goldstein Traducere: Raluca Cimpoiasu
ISBN: 978-973-689-400-4
Editura: Humanitas
Anul publicării: 2009
Pagini: 296
Pret: 30,00  lei
carti in curs

DESCRIERE

„Superamuzant.“ (Woody Allen)

Când dr. Shelley Green se angajează la Madison Pediatrics, o clinică pentru copiii oamenilor cu bani şi pretenţii pe măsură din Upper East Side, Manhattan, habar n-are cu ce pacienţi va avea de-a face: o puştoaică de şase ani disperată că-şi pierde programarea la manichiură la Bergdorf, o mamă din show-biz care vrea să-i facă rinoplastie fiului de numai opt ani şi încă o grămadă de alte personaje excentrice. Încercând să se adapteze mediului cât se poate de posh, Shelley ia calea magazinelor de designer, îşi cumpără machiaje scumpe şi parfumuri fine, îşi petrece weekendurile în exclusivistul Hamptons şi îşi face un nou iubit, Josh Potter, un tip atât de cool în comparaţie cu Arthur, fostul logodnic. Fireşte, în cele din urmă Shelley trebuie să se hotărască ce contează pentru ea, dar, până una, alta lumea bună o ispiteşte cu toate deliciile pe care ni le putem închipui.

Sebastian Stuart (autorul cartii)

SEBASTIAN STUART este un binecunoscut autor de scenarii, piese de teatru şi manuale de business. Primul său roman, The Mentor (2006), a fost foarte bine primit de public. I-a urmat The Hour Between (2009). Copii de bani gata (24-Karat Kids, 2007) este prima colaborare a celor doi autori.
Judy Goldstein (Autorul cartii)

Scriitoarea de origine română JUDY GOLDSTEIN este unul dintre cei mai renumiţi medici pediatri din Manhattan şi a fost aleasă de prestigiosul New York Magazine cel mai bun doctor din New York în 1999, 2000, 2003 şi 2005. A fost de asemenea nominalizată pe lista celor mai buni doctori din Statele Unite în 2005-2006.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. comenteaza

Literatura, Roman Clasic - Cele mai vizitate carti

Copii de bani gata
Accidentul
Accidentul
25,00  lei
Rime. Poezii
Rime. Poezii
39,00  lei
Minciuni pe canapea
Opera poetică
Opera poetică
47,00  lei
Am ceva să-ţi spun
Accesul clienţilor
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo

Caut in catalog...